15.1.2014

MATKUKSEN ANTIMET


Carlingsin toppi, jota en voinut jättää kauppaan, sillä tämä paita suorastaan katsoi minua aina kun kävelin liikkeen ohi. Juuri ennen kauppojen sulkeutumista, menin liikkeeseen, otin kokoni, sovitin, pyörin hetken peilin edessä ympyrää, menin kassalle ja kassaneiti antaa summan, 24,95€. Yhdestä topista, joka maksaa yli 20€ on yleensä ollut hyvin vaikea sulattaa ja maksaa, mutta tämä oli niin poikkeus, etten voinut vaan jättää hyvästejä.

New Yorker suorastaan tulvi halpoja hintoja. Odotan aina innolla Kuopioon pääsyä New Yorker kaupan vuoksi, sillä siinä jos on niin mun tyylinen mesta. Muutamia kuukausia takaperin kun ostin ensimmäisen tämäntyylisen topin, en pitänyt ollenkaan. Jotenkin sitten kuitenkin hurahdin näihin täysin ja nyt näitä tän tyyppisiä löytyykin monen monta sorttia. Esimerkiksi tämä uutukainen, jonka tekstin tajusin vasta kotiin päästyä, sillä siinä tohinassa ei kiinnostanut edes vilkaista mitä paidassa lukee. Mutta eikai tuo nyt kovin paha sävelmä oo. Kaunis kuin mikä. Hintaa tältä löytyi 4,95€. 

Bik Bok tarjosi tällä kertaa vain tämän peplum paidan värinään viininpunainen. ( 14,94 € ) Bik Bok on myös sellainen kauppa, josta olen tykännyt ja se tykkäys tapahtui silloin, kun liike saapui Kuopion Matkukseen. Eli, vuosi kaksi sitten? Olen hieman pettynyt, sillä odotin Bik Bokin tulvivan upeita ja ei niin tavallisia vaatteita, kuin esim. Cubus. Onneksi kuitenkin ostin niin täydellisen heräteostoksen, että ei voi muutakun tykätä. Ihmettelin vain kotona ollessani värivalintaani, yleensä ostan valkoista tai mustaa, mutta nyt vieläkin hämmästyneenä, olen ostanut viininpunaisen paidan. 

Palataan kuitenkin vielä New Yorkeriin. Tälläisiä takkeja ei voi koskaan olla liikaa, varsinkaan jos niissä on tämmönen kuosi. Aivan upea. Takkeja oli jäljellä enää ihan muutama hassu, joten paniikin valtaessa rukoilin löytäväni oman kokoni. Näin ei kuitenkaan käynyt, vaan löysin yhden koon isomman. Otin sen kuitenkin mukaani sovitukseen asti. Yllätyin suuresti, miten koot voivatkin heittää toden teolla, sillä tämä kaunis on kooltaan 36, eli helmasta takki oli hieman löysä. Aukinaisena takki näyttää erittäin istuvalta, joten tottakai otin hänet mukaani, vaikka hieman ärsytti maksaa takista 19,95€, joka ei ollut täydellisen istuvainen. Onneksi kassaneiti ilmoitti takin olevan puolet vielä halvempi, en voi muutakun vaan rakastaa.


Lippiksiä lippiksien perään. Olen saanut muutaman uutukaisen lippis kokoelmaani, jota aijon kyllä ehdotottomasti vielä laajentaa. Ehkä huvittavinta tässä on se, että poikaystäväni taisi luopua lippiksien käytöstä, sillä ne ovat hänen mielestään niin OUT. Mutta meikä kun on matti myöhäinen ja lippikset on mulle nyt niin  IN. Siskon sanoja lainaten : " Jotkut tykkää koruista, jotkut lippiksistä " 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti