20.1.2014

LISÄÄ RÄPSYJÄ

BeFunky_null_3.jpg BeFunky_null_31.jpg BeFunky_null_32.jpg Hoi taas Ebay ja sen antimet. Nyt on taas ripsiä ainakin yli puoleksi vuodeksi, ellei vuodeksi. Ainoastaan puuttuu liima, joka on vain ja ainoastaan hommattava pilailupuodista, sillä mulla on mennyt täysin usko näihin pilipali liimoihin, jotka eivät edes liimaa, vaan tekevät ripsistä tahmeat. Näihin kun on tosiaan jäänyt jumiin, on vaikea olla erossa ja totuttelu on ollut hyvin vaikeaa. Ehkä otan nyt niskavilloistani kiinni ja raahaan itseni liima ostoksille. 

2 kommenttia:

  1. annan sulle vinkin, osta kicksistä DUO ripsiliima :::) se on ihan best nimimerkillä joka päivä ripset pääs ja mulla kestäny jo jonkun 3 ja puol kuukautta se ja maksaaa abaut kymmene eurooo! terveisin salainen ihailijasi ;;;)

    VastaaPoista
  2. Alkaa hieman pelottaa, kukahan mahtaa olla salainen ihailijani? ;) mut joo, kiitos vinkistä! täytyy kokeilla ja toivottavasti ei pettyä :) tuntuu kyl hullulta maksaa 10€ ripsiliimasta, mut jos se tosiaan kestää kauan ja kuivumatta nii mikäs siinä sitten, :)

    VastaaPoista