18.1.2014

EBAY

Tsiikatkaa näitä ihanuuksia, niin nähdyt mutta aina ja ikuisesti niin upeat. Voin kuvitella pitäväni näitä vielä + 50-vuotiaana mammana. Heh, hyvä vitsi. Ebay on  niin taivas mulle ja mun rahoille. Koitan pitää taukoo, mut koskaan ei onnistu ja aina sieltä tulee ylläripylläreitä ilahduttamaan. 

5 kommenttia:

  1. Mä nii oon löytän ebayst vaikka ja mitä. mut en ole uskaltanu tilailla viel mitään :D Onk sul muute kokemust siitä, jos ostaa samalt myyjält useemma tuottee ni mite toimitaa?? =)
    AAH noi on niiin IHANAT! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Määkää en aluks uskaltanu, mut sit ryhdistäydyin ja tilasin ensimmäisenä lippiksen :) oon ostanu samalta myyjältä ripsiä, siinä pystyy laittamaan ostoskoriin, ja selailla lisää sen myytäviä ja sit mennä maksamaan. :) tänäänkin sain paketin, oli laittanut samaan pakettiin molemmat ripsipaketit. Mut veikkaan et jos tilaa samalta myyjältä yli 20€ niin saattaa mennä tullin kautta, et oon ite ainakin koittanu kattoo niin,ettei mee muutenkaan yli 20€ :) Ei muutaku rohkeesti kokeilemaan. Aloita vaikka ensin tilailemalla esim. meikkejä. Tuo kummasti rohkeutta kun on edes jotain kerran tilannut sieltä :)

      Poista
    2. Kiitti! pitänee kokeilla jokinpäivä =)

      Poista