19.6.2013

TRESEMMÉ

Tresemmé on ollut aina lähellä mun hiuksia. Oon kokeillut monen monia shampoita, mutta mikään ei ole sopinut mun hiuksille. Törmäsin  kaksi vuotta sitten kaupan hyllyltä Tresemmén tuotteita ja ajattelin kokeilla, kun kuitenkin nää on aika lähellä salonkilaatua. Olen aina ostanut perus tutun Colour Revitalise shampoon, joka on tarkoitettu värjätyille hiuksille. 900mL mötkylä kestää mun käytössä reilusti yli 4-6 kuukautta, jopa päivittäisellä hiustenpesullakin. Hintaa näillä on se 7-8€, kokoonsa nähden, hinta ei tunnu miltään. Rakastuin tässä kuitenkin ihan ensimmäisenä valloittavaan tuoksuun, sillä mulle on tärkeetä, että hiukset tuoksuu hyvältä. Ostan myös aina samalla hoitoaineen tähän kaveriks ja tukka kiittää. 
cats
Sitten tähän hiusten lämpökäsittelyyn. Tresemmén Protect hiusten suoristamiseen, föönaamiseen, ym tarkoitettu suihkepullo. Ainut aine, joka ei ole tehnyt hiuksistani limaisia tai rasvaisen oloisia, on tämä. Hiuksista tulee ihanan sileät, liukkaat ja kiiltävät, kun tätä suihkuttaa ja suoristaa. Pörröisyyden tämä ihan takuulla poistaa, vaikka itselläni on aina ennakkoluuloja kaikkiin tuotteisiin, joita ensimmäistä kertaa kokeilen. Ehkä joskus meinaa mennä hermot, kun hiuksista tulee liian sileät, sillä en saa sen jälkeen tukkaani aseteltua niin, kuin haluaisin. Hintaa tällä pullolla on se 6-7€, mutta joskus löytyy tarjouksista. BeFunky_004.jpg
Takuuvarma pito ja nopea kuivuminen. Eli Tresemmén Freeze hold lakasta puhun. Tuoksu on mahtava, niinkuin näissä kaikissa Tresemmen tuotteissa. Pito on vielä mahtavempi, sillä lakkaa ei tarvitse edes suihkuttaa koko purkkia, jotta saisi kunnon pidon mun vaikeasti hallittaviin hiuksiin. Lakka kuivuu yllättävän nopeasti, eikä jätä kokkareisen tai rasvaisen näköiseksi, niinkuin jotkut testaamani hiuslakat. ( ellet suihkuta ihan 5 cm päästä ).  Lakka lähtee kuitenkin helposti ja nopeasti harjaamalla. 
BeFunky_null_1.jpg
Sitten ihan ihka ensimmäinen kerta kun näen tämän ja koen. Ajattelin vaihtelun vuoksi kokeilla uutta Tresemmén Keratin smooth shampoota. Tää shampoo saa hiukset tuntumaan sileiltä sekä suorilta. Tuote sisältää keratiinia, joten ne vähentää karheutta sekä jättävät hiukset kiiltäviksi ja helposti käsiteltäviksi. Nää oli ne syyt, miksi valitsin kyseisen shampoon. Nyt muutaman kerran kokeiltuna, voin ilomielin kertoa näiden väitteiden pitävän paikkansa ja ostaa jatkossa myös tätä. PS.  Heinäkuun Cosmopolitanissa löytyypi tästä shampoosta sekä hoitoaineesta pieni näyte. 
BeFunky_null_2.jpg

Mutta entäs te, löytyykö teiltä mitään Tresemmén tuotteita, jos löytyy, mitä mieltä olette olleet? 

8 kommenttia:

  1. Sanoi kuka mitä hyvänsä niin minä rakastan ja tulen aina rakastamaan tresemmen tuotteita. Joskus ostin kampaamosta kalliita shampoita kun niitä suositeltiin ja roskiin meni kun hiukset ei tykänny. Ja toisin kuin väitetään tresemennen tuotteet ei sisällä silikoonia, ainakaan ne joita ite oon käyttäny. Meillä kahelka ihmisellä toi purkki kestää ehkä jopa ylikin puolivuotta kun en joka päivä pese hiuksia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sama <3 Mullekki on tuputeltu Tigiä ja vaikka mitä, mutta ne ei vaa sovi mun hiuksille, mut tämä Tresemme todellakin toimii ja osuu! :) ja joo, kyllä tuo purkki kestää ja kestää :)

      Poista
  2. Tosi ihana blogi :) Itsellä on tota Tresemmén shampoota, enkä oo ollu ikinä näin tyytyväinen mihinkään hiustenhoitotuotteeseen, toimii ja hiukset tosiaan tuoksuu ihanalle :) Hinta-laatusuhde kohdallaan. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) toimii kyllä mainiosti ja tuoksuu mahtavalta <3

      Poista
  3. Käytin ennen Tresemmen värishampoota, mutta minun tukassani se ei ollut riittoisa. Sai levitellä aika urakalla ja silti hiukset imivät sitä kuin sieni. Lopputulos oli kuitenkin puhdas ja tuuhea, mutta nyt tarvitsisi enemmän siloitusta. Pitäisi kai kokeilla tuota keratiinishampoota näille vaalennetuille latvoille, jos ei olisi aina niin pörröturkki :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, no kaikille tuo ei toimi. :/ kannattaa kokeilla kuitenkin viel tota keratiinishampoota :)

      Poista
  4. iihana blogi tykkään ! :))) sait uuden lukijan! käyhän kurkkaa munkin blogia jos nappais
    http://katriina-janette.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos <3 käyn kurkkaamassa, etsinkin tällä hetkellä uusia blogeja luettavaksi :)

      Poista