11.11.2012

PIENTÄ UUDISTUSTA JA PIRISTYSTÄ KOTIIN

En tiedä mitään kivempaa kun järjestyksen vaihto ja sisustaminen. Oon haaveillut sisustaja urasta pienestä asti mutta en ole vieläkään saanut aikaiseksi kun pelkästään hakea kouluun mutta siltikään en ole sieltä itseäni vielä löytänyt, sillä vuoden kestävä koulu maksoi yli 1200e, joten ehkä pysyn ihan oman kodin sisustajana vielä. 
Eilen tosiaan vaihdettiin täällä kämpässä järjestystä ja oli kyllä positiivinen yllätys että tästä kämpästä voikin saada edes vähän erinäköisen. Mutta siltikään en ole täysin tyytyväinen tähän. Tahtoisin asunnosta modernin ja yksinkertaisen mutta se ei ole ainakaan vielä onnistunut mutta toivottavasti ehkä joskus. 
Mutta vilkaistaan vähän ainoaan mutta tarpeelliseen ostokseen. Eli paneeliverhot. Kotihan ei oikein näytä miltään jos mukavan näköiset verhot eivät korista ikkunoita. 
004
Eli Jyskissä käytiin ihan vain pyörähtämässä ja yleensä en ole sieltä löytänyt mitään mutta nää verhot pomppas sitä ale rekistä silmille ja yleensä kun paneeliverho x1 maksaa lähes sen 20€ niin nää x2 verhot oli ainoastaan sen 7,50€ eli mahti löytö.
007
010
Ja sitten toinen pieni, ärsyttävä mutta tarpeellinen asia. Kello. Inhoan kellon tikitystä yli kaiken mutta nyt kun kellon olemassa oloa ei aina huomaa niin sitä ääntäkään ei osaa inhota. Mutta Ale-makasiinista valitsin muutaman vaihtoehdon alta tämän söpön mansikkaisen.
002
003

4 kommenttia:

  1. Ihana tämä sun blogis ! Kuvat on todella hyvä laatuisia ja teksti on sujuvaa ja mielenkiintoista !:)
    + noi verhot jotka löysit näyttää tosi kivoilta !(:
    ++ tätä blogia on pakko alkaa seuraileen !:) <3

    lifespill.blogspott.fi <- Jos haluat tsekata mun blogin !:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiiitos! C: <3 Kiva että tykkäät ja tervetuloa vain seurailemaan :) käyn tsekkailee sun blogias myös! :)

      Poista