26.5.2012

LAUANTAI

Viikonloppu on alkanut hieman tylsähkösti ja huonosti. Tällä hetkellä poden järkyttävästä kurkkukivusta ja mitkään kurkkupastillit, ym ei tähän hätään auta. Yölläkin jouduin melkein itku kurkussa rukoilemaan apua. Mutta onneksi mammani toi sitten edes hieman tehokkaampia lääkkeitä Apteekista. Tänään on  niin ihanan lämmintä että ajattelin tänään pukeutua sen mukaisesti. Mutta tämän päivän/illan suunnitelmia on aurinkoa, terassia & alkoholia. Ps. laitoin itseruskettavaa jälleen vaikka kuinka uhoin, että en sitä enää itseeni sujauta mutta kappas, taas se koreilee iholla niin mahtavan näköisesti kun vaan pystyy, eli siis not. Nii ja joo, leikkasin itselleni jälleen etutukan, vaikka en tykkää hirveesti edes otsatukista mutta olihan se pakko taas tehdä jotain pikku muutoksia itselleen. 
0055
028
Ajattelin siis tänään olla rennoissa meiningeissä, hiuksienkin suhteen. Mietin vain että kun lähtee baareilemaan niin onko liian arkista pitää hiuksia noin niinkuin mulla? mitäs mieltä te ootte? Toppi on kotoisin Spirit Storesta, shortsit HooÄmmältä ja tuo tissitoppi Ginasta.
030
0293
Tsekatkaa mun rusketus, onneks lähden tässä muutaman vartin päästä ottamaan ystävättäreni kanssa arksaa, jospa se edes hieman tasottais, tai sitten ei. Ainahan sitä saa toivoa. Eli ei muutakun teillekkin tosi aurinkoista lauantai päivää!

6 kommenttia:

  1. Aaa, kivasti retkottaa tuo meidän pesukone tuolla nurkassa. Tais mennä sitten viimeisen kerran rikki :( !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on toinen pesukone :D meillä on kaks pesukonetta ja kumpikaan ei toimi ja nyt sit ostettii ihan IHKA uusi kone ja nyt toimii hienosti. :)

      Poista
  2. Sulla on ihanat hiukset! :o :)

    http://all-good-things-sara.blogspot.com

    VastaaPoista
  3. Vastaukset
    1. Hah :D en tiedä pitäiskö kiittää mut kiitos :)

      Poista